Vacature Business Analist

Vacature Business Analist

Wij geloven dat niet alles al een keer is bedacht, in de kracht van technologie en in die van onze mensen. Want onze mensen, die maken wie wij zijn: Doit Online Media.

Met 24 webfanaten maken wij het web mooier, beter én toegankelijker. Maar zeg nu zelf, 25 zou natuurlijk veel beter zijn. We zijn dus hard op zoek naar een nieuwe collega. En misschien ben jij dat wel!

WIJ ZOEKEN EEN BUSINESS ANALIST MET AFFINITEIT VOOR WEBDEVELOPMENT

Gaat jouw hart sneller kloppen van een baan waarin al jouw interesses samen komen? Lees dan gauw verder. Je bent een strategische gesprekspartner en weet bruggen te bouwen tussen verschillende afdelingen en klanten. Met je analytische vaardigheden zie jij kansen voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en weet je waar ruimte voor verbetering is. Die vaardigheden helpen je ook als kartrekker voor het opleveren van de meest gave, innovatieve en technisch hoogstaande websites en webapplicaties. Daarbij ben jij de schakel tussen klanten en je collega’s. Door onze klanten de juiste vragen te stellen, weet je hun wensen te vertalen naar online én naar je collega’s. Zo zorg jij ervoor dat elk project in goede banen wordt geleid. Kortom: wij zoeken een alleskunner die er niet alleen veel voldoening uithaalt wanneer een project succesvol is afgerond, maar ook enthousiast wordt wanneer de door jou bedachte optimalisaties de organisatie vooruit helpen.

Benieuwd hoe jouw dag eruitziet? Let’s go!  

Jouw dag begint goed…

En dat komt niet alleen door de lekkere verse bonenkoffie die je net gehaald hebt. Je staat ook te popelen om te zien hoe één van jouw langlopende projecten – een innovatieve én interactieve  website met verschillende achterliggende koppelingen  ̶   live staat. Met een voldaan en ja-knikkend gevoel van ‘dit is echt mooi’ J, scroll je door de website. Dit is waar je het voor doet, zeker wanneer je ook de enthousiaste reactie van de klant hoort. Lang tijd om stil te staan bij dit moment heb je niet, want je collega’s staan al op je te wachten om de laatste stand van zaken over een aantal projecten met je door te nemen. Het voorwerk hiervoor had je al gedaan. Met de analyses die je hebt uitgevoerd ben je gekomen tot een aantal slimme oplossingen om het werkproces bij ons te vereenvoudigen. Met veel energie presenteer je jouw ideeën. Jouw collega’s zijn direct enthousiast. Je belooft het verder uit te werken zodat de werkwijze binnen no-time ook echt ingevoerd kan worden. Na nog wat telefoontjes van klanten te hebben beantwoord waarin je hen update over de laatste stand van zaken en informatie opgevraagd, kijk je nog even door je mailbox heen. En dan is het tijd voor….

Pauze

Samen een balletje trappen, gamen, een rondje lopen, tafeltennissen of gewoon even fijn bijpraten; wat je doet in de pauze is natuurlijk helemaal aan jou. Het geeft je in ieder geval genoeg energie om er vanmiddag weer fijn tegenaan te gaan.

In de middag

Op naar één van jouw klanten; een grote speler op het gebied van logistiek. De wensen en behoeftes van de klant had je al eerder in kaart gebracht. Nu is het tijd om de bedrijfsprocessen onder de loep te nemen om zo te komen tot de webapplicatie die zij voor ogen hebben. Door het stellen van de juiste vragen en jouw analytische vermogen kom je direct met oplossingen waar de klant nu al enthousiast van wordt. Terug op kantoor werk je het plan verder uit en betrek je de collega’s erbij die straks aan de slag gaan met de ontwikkeling van de applicatie. De tijd is echt voorbijgevlogen, want ineens is het al 17.30 uur. Tijd om naar huis te gaan. Op naar morgen, een nieuwe dag vol nieuwe kansen en uitdagingen.

Tenminste, zo ziet een gemiddelde dag vóór (en na) corona eruit. Natuurlijk werken ook wij nu zoveel mogelijk vanuit huis.

KORT SAMENGEVAT ZOEKEN WIJ IEMAND DIE:

• Beschikt over goede communicatie-skills en een fijne sparringpartner is voor klanten en collega’s;
• Klantgericht en commercieel is;
• Ervaring heeft op het gebied van projectmanagement en/of als business analist;
• HBO/WO werk- en denkniveau heeft;
• Affiniteit heeft met technologie en creatie;
• Uitstekend kan plannen en organiseren;
• In staat is planning en begroting te bewaken en bij te sturen waar nodig;
• Snel kan schakelen tussen projecten en eigen werkzaamheden;
• Proactief is, kansen ziet, analytisch denkvermogen heeft én initiatief neemt.

EN MET DEZE SKILLS MAAK JE NÓG MEER KANS:

• Je hebt ervaring met Jira (pré);
• Je hebt ervaring met Scrum & Agile;
• Je hebt een achtergrond in technische bedrijfskunde.

DAAR STAAT NATUURLIJK WÉL WAT TEGENOVER:

• Leuke collega’s die altijd in zijn voor een geintje, een borrel of een potje voetbal;
• Een toffe werkplek in het mooie Zevenaar of thuis (of je werkplek thuis ook tof is kunnen wij niet garanderen 😉)
• Een lekker salaris waar je elke maand weer superblij van wordt;
• Tijd en ruimte voor jouw ideeën;
• Reiskostenvergoeding;
• Een PV die van uitpakken houdt;
• Een fulltime functie (of andere uren in overleg)

Enthousiast? Stuur dan snel je motivatie en CV naar kevin@doitonlinemedia.nl of bel hem op 06-12656797 als je vragen hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.