Contentmarketeer

Contentmarketeer

Veel vrijheid én ruimte om je te ontwikkelen. Een geweldig team van 22 gedreven webfanaten, waarin jij je al gauw helemaal thuis voelt. Toffe projecten om aan te werken. Gezellige personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar mét dakterras.

Dát is Doit Online Media!

En je hebt geluk, want wij zoeken een Contentmarketeer. Dus zet je schrap voor de állerleukste baan ever!

Een writersblock? Dat ken je niet! Jij vindt schrijven he-le-maal het einde en wordt het gelukkigst van het creëren van de meest mooie verhalen. Je krijgt energie van het vastbijten in verschillende onderwerpen en je wordt helemaal euforisch wanneer je lezers aan je weet te binden. Net als de verschillende klanten waarmee je contact hebt. Gaat dit over jou? Dan word je vast blij om te lezen hoe een gemiddelde dag van onze contentmarketeers eruitziet.

‘Hi <jouw naam>’,

Je voelt de energie direct wanneer je ’s ochtends op je werkplek in Zevenaar aankomt. Een nieuwe dag ligt voor je en samen met je collega’s ga je er weer vol tegenaan. Eerst even je mail checken, want je wacht nog op een reactie op de content die je geschreven hebt voor één van je klanten. Daarna is het tijd voor het wekelijkse overleg samen met je andere marketingcollega’s. Een goed moment om elkaar onder het genot van een kopje koffie van versgemalen bonen bij te praten over de laatste stand van zaken.

Ruimte voor ontspanning

Terug aan je bureau begin je met het schrijven van een aantal blogs en berichten voor de social media-kanalen van één van je klanten. Je zit helemaal in de verhalen en vergeet de tijd bijna. Voor je het weet is het pauze. Gezellig samen lunchen, voetballen of nog even gamen. De keuze is aan jou. Je legt in ieder geval een goede bodem voor de rest van de middag, want je hebt een afspraak bij een klant waarin je de contentplanning voor de komende maanden doorneemt. Met een beetje geluk kan je ook direct een medewerker interviewen zodat je later een mooi artikel kunt uitwerken.

Werk aan de winkel

Met een hoop informatie keer je terug naar Zevenaar. Direct is er werk aan de winkel, want er moet nog een tekst gemaakt worden voor een landingspagina. Met de input uit het zoekwoordenonderzoek ga je aan de slag. Je denkt mee over de afbeeldingen op de pagina en zet uiteindelijk voldaan de laatste punt. Je werkdag zit erop. Op naar morgen, want dan liggen er weer nieuwe, ongeschreven verhalen op je te wachten.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Mooi, want wij zijn helemaal klaar voor jou! We hoeven je vast niet uit te leggen dat je punten scoort wanneer je goed kan schrijven en de Nederlandse taal tot in de puntjes beheerst. Dat is écht het allerbelangrijkste, nog meer dan eerdere werkervaring. Als je ook nog eens feeling hebt met (online) marketing, thuis bent in de wereld van social media én creatief bent in tekst en beeld, dan heb je ons helemaal overtuigd van jouw kunnen.

Daar staat natuurlijk wél wat tegenover

  • De leukste baan van Doit Online Media voor 32-40 uur per week (andere uren in overleg);
  • Uiteraard een prima salaris;
  • Een toffe werkplek in het mooie Zevenaar;
  • Altijd tijd en ruimte voor jouw eigen ideeën en inbreng;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een eigen laptop en telefoon;
  • De leukste collega’s
  • Personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels
  • En de leukste collega’s (of hadden we dat al gezegd😉)

Alle hens aan dek!

Alles gelezen en ben je klaar voor een nieuw, nu nog ongeschreven avontuur? Mooi! Dan is het nu tijd om te reageren. Kom maar door met die mega-originele brief en CV van je. Je mag het sturen naar: jaap@doitonlinemedia.nl. Je mag hem natuurlijk ook benaderen als je nog vragen hebt.

LET OP: Inmiddels worden de eerste gesprekken met kandidaten gepland, solliciteren mag, maar het is de bedoeling dat we er met een van de reeds geselecteerde kandidaten uitkomen.